Η Ενορίας μας φροντίζει για τη δημιουργική απασχόληση και την ψυχαγωγία των νέων.

Φυσικά, τι καλύτερο από τον αθλητισμό.

Για αυτό το λόγο η ενορία μας διαθέτει ομάδα ποδοσφαίρου που προπονείται κάθε Σάββατο και ομάδα πινγκ πονγκ που κάνει εξάσκηση κάθε Παρασκευή. Τέλος, κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα παραδοσιακών χορών, τα οποία είναι κατανεμημένα σε τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Παρακάτω παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις προπονήσεις των ομάδων του ποδοσφαίρου και της επιτράπεζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

Φυσικά, πρέπει να γίνει αναφορά και στις συμμετοχές της ομάδας ποδοσφαίρου σε αγώνες 5×5, καθώς επίσης και της ομάδας πινγκ πονγκ σε πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Οι συμμετοχές αυτές, υπήρξαν πολύ ευχάριστες για τα παιδιά, αλλά και επιτυχείς καθώς απέφεραν κάποια τρόπαια και μετάλλια!

  

      

    

  

   

   

 

Το Κέντρο Νεότητας πάντα μεριμνούσε για τη διδασκαλία των παραδοσιακών μας χορών. Όμως, από το 2004 ξεκίνησε μια πιο συστηματική και καλά οργανωμένη προσπάθεια. Έτσι λοιπόν, χάρις στον κόπο ικανών χοροδιδασκάλων και την αμέριστη συμπαράσταση του Ναού έχει επιτευχθεί η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, αποτελούμενης περίπου από 200 χορευτές.
Αυτή η ομάδα πλαισιώνει τα τελευταία έτη και την ετήσια εκδήλωση του Ναού στις αρχές του καλοκαιριού, η οποία πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας.

Καρπός των προσπαθειών του χορευτικού τμήματος είναι και η διοργάνωση εκ μέρους του Ναού ετήσιας Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης στα ανοιχτά θέατρα είτε του Άλσους Βεϊκου, είτε του Αττικού Άλσους.
Παράλληλα, το χορευτικό, διακατεχόμενο από το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον πλησίον, οργανώνει επισκέψεις ή χορευτικές παραστάσεις σε διάφορα ιδρύματα και οίκους ευγηρίας.

  

   

Χορευτική Παράσταση Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, πραγματοποιήθηκε παράσταση της Ομάδας Χορού του Ναού με την συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μασχα) Περιστερίου και του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης “Ο Εύξεινος Πόντος” και της Χορωδίας του Ιερού Ναού μας.

       

Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Άνω Πατησίων ©   |   Κατασκευή Ιστοσελίδας : maga-zein.com | Λογότυπον : CopanarisDesign